בית ספר מיוחד לחינוך ולאמנויות

בישול

מקצועות הבישול והקונדיטורה מהווים דרך למידה חווייתית ומהנה. 

בשיעורי הבישול בבית הספר לומדים התלמידים התנהלות נכונה וזהירה במטבח, לומדים לעבוד על פי מתכון ומכירים מאכלים חדשים ומגוונים. העבודה במטבח מאפשרת לתלמידים להתנסות בכלים שונים ומהווה בסיס למיומנויות שונות כמו סדר וארגון, ביצוע משימות בשלבים, מיומנויות מתמטיות, חברתיות ועוד. התלמידים נחשפים בשיעורים השונים למגוון מרקמים וחומרים, תהליכי עיבוד מזון וזוכים כמובן לטעום.

מגמת המטבח הינה מקור לשיתוף פעולה חברתי בין תלמידי בית הספר ומקפצה לשילוב ועשייה קהילתית. דרכי העבודה והעשייה במטבח מקנים לתלמידים את האפשרות להביע את עצמם בדרכם הייחודית ולצד זאת ללמוד ולשכלל את מיומנויות היסוד היומיומיות. 


הגדרות כלליות כניסה למערכת
שינוי גודל גופנים
ניגודיות